Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен проблем.

Заден ляв габарит свети много слабо без да са пуснати габарити.Като ги пуснеш свети нормално.
    От кьде прехвьрля плюс.
    Alfa Romeo 156 2,0 TS
    Alfa Romeo 159 1.9 JTS

отваряш чистиш подсушаваштретираш клемте с контактен спрей и си готов в повечето случаи
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

това кога го прави:
      1 като дадеш на контакт без да натискаш и вкл нищо - стопове,без да вкл на задна скорост и т.н.
      2 провери дали е същото и с десния,би трябвало да са заедно,в смисъл едва ли братята италианци са теглили отделни жила за вс крушка,но пък знае ли човек - с тая електроника
      мн вероятно е да прави "комшолък" в платката на габарита -вадиш,чистиш и сушиш както е писал колегата по горе
      ,но може и да е прегрял кабел и пак комшолък от някъде по инсталацията-тогава режеш и изолираш кабела и си дърпаш един + от десния габарит и си готов,или си теглиш нов кабел до таблото и си го вързваш на въпросния "бушон"
      ако някой има схеми нека да прати да видим за какво става въпрос
      само за протокола и риск да ме наругаят колегите да кажа че на предната ми кола като натисна стопа ми светваше предния десен габарит и се оказа че някой вместо крушка с 2 светлини е сложил с 1светлина,тъпо но факт
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
      X